SC BALCAN CONSTRUCT SRL

Este o societate română cu capital integral privat, înființată în 2005, ce are ca principal obiect de activitate executarea de lucrări de construcții rezidențiale și nerezidențiale.

Beneficiind de o echipă de specialiști ale cărei atuuri sunt promptitudinea și profesionalismul, societatea noastră execută o gamă de servicii complexe.

Printre acestea se numără lucrări de construcții civile - locuințe rezidențiale, spații comerciale, clădiri de birouri, construcții industriale, lucrări de amenajări interioare și exterioare, tencuieli mecanizate.

Fiind o firmă care dorește să satisfacă exigențele clienților săi,  ne-am axat direcțiile de dezvoltare pe implementarea tuturor cerințelor de calitate impuse prin normele Organizației Internaționale de Standardizare - ISO, derulând toate activitățile sub controlul permanent al Responsabilului Tehnic cu Execuția - RTE și a Responsabilului cu Controlul Tehnic de Calitate - CQ. În același scop de a satisface așteptările clienților precum și obligațiile asumate prin contracte, am consolidat de-a lungul timpului o puternică relație de colaborare cu cei mai importanți furnizori de materiale de construcții care operează pe piața de profil în prezent.

Având o bogată experiență în domeniu, soldată cu creșterea semnificativă a cifrei de afaceri și a numărului de angajați, de asemenea prin crearea unor departamente și deschiderea a doua noi puncte de lucru, SC BALCAN CONSTRUCT SRL este gata să devină partenerul dumneavoastră în activitatea de construcții, răspunzând tuturor solicitărilor cu lucrări de înaltă calitate.